Afdrukken

Drechtbrug

 

De effecten van de verkeersmaatregelen hebben vrijdag (en zaterdag) volstrekt onvoldoende gefunctioneerd. De omleidingsborden en tekstkarren zijn massaal genegeerd. De verkeersregelaars hebben wat vrachtverkeer omgeleid, maar verder het doorgaande verkeer Alphen-Schiphol en v.v. gewoon doorgelaten, van omkeren is geen sprake geweest.

Zelfs op de kruising van de N446 werd de stroom rechtdoorgaande auto’s niets in de weg gelegd op de afslagstroken naar Woubrugge en Ter Aar. Deze kwamen allemaal via de Vriezenweg de Willem van der Veldenweg op. Leimuiden kwam het dorp met moeite uit. Vanaf de A-4 was er helemaal geen houden aan. We kwamen allemaal een half uur later thuis in de spits.

De oude Heirweg lijkt Drechtbrugzo weer in ere hersteld dit weekend, maar er ontstaan zeer gevaarlijke situaties; tegenliggers die elkaar geen voorrang gunnen, fietsers die in de kant gedrukt worden en dan is er ook nog veel landbouwverkeer op de weg. Ondanks ons verzoek zijn er geen motorrijders ingezet of een extra politiecontrole. Dinsdag 12 april hebben we overleg met provincie en gemeente.
Dit krijgt nog een staartje.

Hits: 2216