Afdrukken

Vanaf vrijdagavond 28 april 20.00 uur tot maandagochtend 1 mei 06.00 uur is de N207 vanaf de Eisenhowerlaan (Alphen aan den Rijn) tot aan de rotonde Vriezenweg afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de weekendafsluiting starten de werkzaamheden aan de kruising Herenweg-N207 bij Rijnsaterwoude. De provincie Zuid-Holland werkt hier onder andere aan de nieuwe inrichting van de kruising, het plaatsen van een verkeersregelinstallatieen het vervangen van een duiker onder de weg. De werkzaamheden duren circa 3 weken.

De werkzaamheden aan de kruising zijn onderdeel van de maatregelen die de provincie Zuid-Holland aan de N207 uitvoert ter bevordering van de doorstroming van het verkeer en een betere bereikbaarheid van de regio.

Weekendafsluiting

Tijdens de weekendafsluiting is de N207 vanaf de Eisenhowerlaan tot aan de rotonde Vriezenweg afgesloten voor al het verkeer, inclusief de kruising Herenweg. Hulpdiensten worden wel toegelaten en fietsers worden nabij de kruising verzocht af te stappen en gebruik te maken van het voetpad. Openbaar vervoer zal komend weekend wel gebruik kunnen maken van de N207.

Bereikbaarheid Rijnsaterwoude

Vanaf 1 mei 2017 dient de weggebruiker met bestemming Rijnsaterwoude voor een periode van drie weken gebruik te maken van een tijdelijke inrit. Deze inrit komt ca. 300 meter verderop (richting Alphen aan den Rijn) te liggen. Voor deze inrit geldt dat het autoverkeer vanaf N207 en Rijnsaterwoude enkel rechts in en uit kan afslaan.De afsluiting wordt ter plaatse met bebording aangegeven. 

(letterlijke tekst Brief Provincie Zuid-Holland)

Hits: 2469